Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi
Suomen paras harmonikka-alan asiantuntijaliike
Ostoskorisi on tyhjä

Harmonikka-tuotteet


Kesätauolla 30.7. saakka!

Uutta intoa soittoihin LED -valoilla. Katso tästä miten se toimii: LED for ACCORDION

0109_musta ja valkoinen zero.jpg

Hinnat alk. 250,- (Convertor Zero)

Kysy niin kerromme lisää: info@convertor.fi

 

"Lähetyskulut Suomessa on sisällytetty tuotteen hintaan. Maksat siis vain sen, mitä hintalapussa lukee."


Musiikkiliike Convertorin asiakasrekisterin tietosuojaseloste / Laskutapa-info

 

Tietosuojaseloste 21.8.2013

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja
Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

Rekisterinpitäjä

Musiikkiliike Convertor Oy  (jäljempänä ”Convertor”)
Y-tunnus 1481778-3
Keskuskatu 14
31600  Jokioinen
Puhelin +358 (0)3 4384258

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Rekisterisihteeri
Ari-Matti Saira
Puhelin: +358 (0)40 4887901

Rekisterin nimi

Convertorin asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään Convertorin liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelemiseen, analysoimiseen ja kehittämiseen sekä markkinointiin, joka voi sisältää myös Convertorin valikoimien yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palveluiden markkinointia. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi.  

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot, kuten etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika tai henkilötunnus, sukupuoli ja kieli.

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten asiakasnumero ja asiakkuuden taso.

Asiakkuuden hoitamisessa tarpeelliset tiedot, kuten yhteydenpito asiakkaaseen ja markkinoinnin kohdentamiseen liittyvät tiedot.  

Tiedot markkinointiluvista ja -kielloista.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus, kuten asiakashakemus, henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavat yritykset tai viranomaiset, kuten Väestörekisterikeskuksen päivityspalvelu, Convertor -nettikaupan käytöstä kertyvät osto- ja asiointitiedot sekä Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteri.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Convertor voi luovuttaa asiakasrekisterin tietoja Convertorin kanssa yhteistyösopimuksen tehneille yhteisöille asiakastilausten toimittamista varten. Convertorin yhteistyökumppanit eivät käytä tietoja muihin tarkoituksiin eivätkä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Convertor voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Kanta-asiakasrekisteriä säilytetään sähköisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurein ja muin teknisin suojakeinoin. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää rekisterin tietoja. Kullakin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Ari-Matti Saira
Convertor Oy
Keskuskatu 14
31600  Jokioinen

Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti myymälässämme Jokioisissa.
Tarkastuspyyntöä henkilökohtaisesti esitettäessä on asiakkaalla oltava mukana henkilöllisyystodistus. Henkilökohtaisesti esitetty pyyntö tulee vahvistaa allekirjoittamalla pyyntölomake.

Convertor vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti.

Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää rekisterinpitäjälle pyynnön virheen korjaamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointia varten ilmoittamalla siitä kirjeitse Convertorin rekisterisihteerille, p. 040 5887901 tai sähköpostitse osoitteeseen info@convertor.fi 

 

Maksukaista Lasku:

Arvato Finance tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Laskun maksuehto on 14 päivää. Laskulla ostaminen edellyttää että olet yli 18 -vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa johon toimitus tapahtuu ja luottotiedot ovat kunnossa.

Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa osissa. Sinä päätät itse haluatko maksaa erissä. Tämä edellyttä PayByBill -luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. Voit koska tahansa ilman ylimäräisä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton.

PayByBill -luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätän 2,90 euron luotonhoitomaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 19,50 %. Korko on sidottu Euroopan keskuspankin puolivuosittain määrittämään viitekorkoon. Lisäksi luoton perustamisesta peritään 9,50 euron kertaluonteinen perustamiskulumaksu. PayByBill ñluoton tiliehdot voit lukea tältä:

http://finance.arvato.com/fileadmin/user_upload/Finland/terms_conditions/PBB_-_arvato_Finance_-_Luottoehdot_-_20032014.pdf

 

Euroloan-lasku

·       Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista

·       14 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuslisä ainoastaan 4,95 €

·       Voit valita, tuleeko lasku sähköpostilla vai kirjeenä

·       Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi

  

Euroloan-osamaksu

·       Saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista

·       Valitse sinulle sopiva maksuaika (3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kk)

·       Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla

 

Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

 

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti

toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avain­lippu takeeksi kotimaisesta laadusta.

 Lue lisää Euroloan-maksutavoista osoitteesta: https://www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Kaikki Euroloan tili- osamaksu- ja luottoehdot TÄÄLTÄ

 

LUOTONANTAJA

Euroloan Consumer Finance Oyj

www.euroloan.fi

 

asiakaspalvelu@euroloan.fi

puh. 010 2171 011

ma–su 24 h/vrk, 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min

 

Convertor Oy • Keskuskatu 14,31600 Jokioinen • 040-5887901 • 03 4384258 • info@convertor.fi
Verkkokaupan toteutus Netello