Ale!

Brandoni King Line Casotto

4750,00 

Harmonikkojen aatelia ehdottomasti edustaa italialaisen Brandonin valmistamat King Line casottosoittimet. Niiden lämmin mutta voimakas ääni puhuttelee niin soittajaa kuin kuulijoita. Rekistereissä on erilaisia karaktäärejä ja haitarissa yleensäkin luonnetta vaikka muille jakaa. Niin tässäkin 2006-mallin lähes käyttämättömässä yksilössä. Ei naarmun naarmua. Jopa alkuperäiset remmitkin tuntuvat aivan uusilta. Soittimen kullanväriset metalliosat yhdessä hillityn koristelun kanssa antavat hanurille sen kuuluvan arvokkaan ulkonäön. Ei liian pramea, mutta…

Soittimessa on luonnollisesti parhaat mahdolliset kielet – a mano – ja soitin on myös sisältä kuin karamelli. Pehmeää ääntä rakennetaan casottokuilun puuvuorauksella ja muutenkin laadukkaalla viimeistelyllä. Todella herkkä haitari on kevyt soittaa niin että soittimen elopaino unohtuu. Matalin soiva sävel on D.

Näppäimistöjen kosketus on varsin tasainen ja kevyt. Ne mahdollistavat myös herkuttelun pianissimon nyanssien kanssa. Ilmankulutus on minimaalista. Huippukielet reagoivat hyvin herkästi. Taiteilijan soitin, joka hyväksyy myös kovempaa kättä.

Myönnämme tälle harmonikalle takuun. Mukana hyvien remmien lisäksi tulee erittäin siisti ja kulumaton pyörälaukku. Nyt todella hyvällä hinta/laatusuhteella omaksi!

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / SB
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
46 120 2c+2 5 15 7 48