Harmonikan lentoreppu Fuselli JetSet

365,00 

Harmonikan kuljetus lentokoneessa on aina haastavaa. JetSet -repussa se onnistuu. Soittimen puoliskot irrotetaan toisistaan palkeen ja diskantin liitoksesta, laitetaan omiin reppuihinsa ja mennään. Sitten perillä laitetaan harmonikka taas kasaan, repun puolikkaat myös yhteen, soitin sisään ja taas mennään. Kätevää. Tietenkin suomalainen keksintö!

JetSet on paitsi erikoisreppu lentomatkoille, myös erinomainen yleisreppu. Soitin kulkee repussa pystyasennossa. Väri musta.

Italialaisen Fusellin tekemä laadukas kahteen osaan jaettava harmonikkareppu erityisesti lentomatkoja varten.

  • Bajan: yleiset italialaiset täyskokoiset näppäinbayanit ja Jupiter: mallit max 47cm
  • Piano-bajan: konserttiharmonikat pianoklaviatuurilla: mallit max 54cm
  • Piano 120: 120-bassoinen pianocasotto: yleisimmät mallit kork. max 49cm. Tämä malli sopii parhaiten myös täysikokoisen tavallisen näppäinharmonikan kuljettamiseen.

Eri käyttötapoja:

Jet Set yhtenäisenä reppuna, johon soitin sijoitetaan pystyasennossa. Voit kantaa sitä kahvasta tai olkahihnoilla selässäsi. Puoliskojen kannet tulevat mukana klipseillä yhteen liitettyinä ja voit laittaa niiden  väliin vaikkapa nuotteja.

Reppu kahteen osaan jaettuna, mutta puoliskot on liitetty yhteen. Voit tarvita tätä toimintaa vaikkapa siirtyessäsi lentokentältä eteenpäin.

Erikseen bassopuoli, johon on asetettu harmonikan bassopää. Palje suojaa basson kielipenkkejä.

Erikseen diskanttipuoli jossa soittimen diskanttiosa jo on. Ylimääräinen suoja voidaan asettaa kannen alle turvaamaan casottokieliä (ei sisälly toimitukseen).

JetSet valmiina lennolle. Näitä puolikkaita voi kantaa olalla tai tavallisen laukun tapaan kahvoistaan.

Normaalikäytössä JetSet aukeaa keskeltä. Soitin on helppo asettaa reppuun bassopää edellä.

JetSet -reppua on nyt saatavana kolmea eri kokoa. Myös näitä kokoluokkia pienempiä soittimia voi kuljettaa JetSetillä, kun käyttää tarvittavia pehmustuksia täyttämään ylimääräistä tyhjää tilaa. Kysy lisää sopivuudesta omalle soittimellesi.