Ale!

Langaton mikrofonisetti Kimafun

220,00 

Harmonikan äänen vahvistaminen ei ole helppo juttu. Monet mikrofonit eivät kerta kaikkiaan sovi harmonikan dynaamiselle äänelle. Kurjenkaulamikrofoneilla soittimen ääni saadaan napattua juuri sieltä, mistä soittaja sen haluaa.

Nyt siis koko setti: 2 x kurjenkaulamikrofoneja, lähetin, vastaanotin, tarrat, ankkurit 4kpl, adapteri, kantolaukku, lähetyskulut…  KÄSITTÄMÄTTÖMÄN EDULLISEEN HINTAAN!

Kimafun on hintaansa nähden erittäin laadukas mikrofoni, jonka herkkyys riittää nappaamaan äänen jopa noin 40 cm etäisyydeltä. Mikrofoni ei ole erityisen kiertoherkkä. Langattomalla järjestelmällä on pitkä kantomatka ja vastaanottamiseen ei tarvitse muita apuvälineitä. Vastaanotinosa vaan kytketään vahvistimen line in -plugireikään. Setissä on mukana myös adapteri pienelle tai suurelle plugille Näin voit hyödyntää mikrofoneja vaikkapa kotilaitteiden kanssa. Itse lähetin/vastaanotin toimii USB-ladattavalla akulla. Pattereita siis ei tarvita.

Itse kurjenkaula liitetään pikalukituksella ankkuriin, mikä taas kiinnitetään haitariin kaksilpuolisella teipillä. Näin mikrofonit on helppo irrottaa hanurista.

Kuvissa koko setti / ankkuri, johon kurjenkaupamikki liitetään. Nyt saatavassa uudessa mallissa on mukana ankkurerita neljä kappaletta, eli voit kiinnittää vaikka kahteen soittimeen ankkurit valmiiksi ja vaihtaa siten mikrofonit nopeasti. Kätevää ja onnistuu helposti jopa keikalla.

tekn tiedot:

Accordion Microphone

Mic Capsule :Condenser

Mic diameter: Φ14.0*6.5 mm

Directivity: Unidirectional

Sensitivity:-47dB±2dB

Frequency Response: 40Hz-16KHz

Output Impedance: ≤680kΩ

Operating Voltage: 2.0V-10V.DC SNR: >63dB

SPL max :120dB