Monster Pineland -vahvistin

2380,00 

Monster Pineland on maineikas suomalainen laaatumerkki, jonka kitara- ja bassovahvistimet ovat olleet ammattilaisten suosiossa jo vuosikymmenten ajan. Nyt tämä ammattitaito on valjastettu harmonikansoittajien avuksi. On syntynyt Monster Pineland ”Accordion Special”.

Se on todella kompakti kooltaan ja painoltaan, mutta sen ääni on kokoaan suurempi. Soundia voisi luonnehtia sielukkaaksi ja lämpimäksi, kuten aidon putkivahvistimen ominaisuuksiin kuuluukin. Säätövaroja soittimen hyvien ominaisuuksien korostamiseksi löytyy monia. Kaiku lisää tilan tuntua ja avaruutta. Akustista kiertoa on pyritty minimoimaan ja niinpä vahvistinta voi käyttää vaikeissakin olosuhteissa ilman akustisen kierron pelkoa. Tällä vahvistimella musisoiminen on nautinnollista. Koko ääniskaala tulee täyteläisenä kuuluville ilman värittymistä.

Vahvistimen kaikki komponentit ovat huippuluokkaa. Se ja työn huippulaatu yhdessä mahdollistavat 10 vuoden takuun myöntämisen. Ainoastaan putket kuluvina osina jäävät takuun ulkopuolelle.

”Accordion Special” valmistetaan näillä spesialiteeteilla, paitsi jos tilausvaiheessa haluat vahvistimelta jotain muuta. Käsityönä tehtävään laitteeseen erikoisratkaisutkin ovat mahdollisia lisätä. Myös käyttämiesi mikrofonien tekniset ominaisuudet saattavat vaatia tiettyjä muutoksia vahvistimen rakenteessa. Niistä on hyvä mainita tilausta tehtäessä, niin lopputulos on sitten maksimaalisen hyvä.

Soveltuu hienosti myös jazz-kitaravahvistimeksi. Saatavana myös Flilght Case, jossa vahvistin on helppo ja turvallinen kuljettaa ja siirrellä. Toimii myös hyvänä jalustana käytössä. Hinta 380,-.

Lisäkaappi liitettäväksi toiseksi kaiuttimeksi vahvistimen rinnalle myös saatavissa hintaan 580,-.

“Accordion Special” on 2017 Monster Pineland 15/25W 1×12″ RDCA Combosta modifoitu yksikanavainen ”Accordion Special” versio. Vahvistin on viritetty audiovasteeltaan täysin haitarille sopivaksi, sisältäen erittäin vuorovaikutteiset ja musikaaliset treble-, middle- ja bass-säädöt focustointi kytkimillä sekä volumeja master volume säädöt. Myös kiertoherkkyys on fyysisesti minimoitu.

Vahvisitin sisältää myös erittäin dynaamisen, laajasti varioitavan, sisäisen jousikaiun  lähtö- ja paluutason säädöillä, säädettävän line out -liitännän, sekä lisäkaiutinliitännän.

Speksit:
– High-mu twin triodes
– 2 x 6V6 (American)
– 1 x 5AR4
– Custom built 2017 Monster transformers
– 25W Class AB1
– 2 parallel outputs with 4ohm / 8ohm switch
– Line out with level adjustment
– Dynamic balance
– Dynamic bias adjustment
– Scale, power scale adjustment
– Internal all tube spring reverb with send control
– Reverb off switch

EQ controls:
– Gate, LO level input
– Low, controls the bass frequencies
– Bloom switch, warmer tonestack voicing
– Mid, controls the middle frequencies
– Mid Boost switch, boost the middle frequencies
– High, controls the high frequencies
– Shine switch, boost the high frequencies
– Ride, highly musical clean channel pre amp volume
– Master, transparent overall volume for 1-25W scale
– Accent switch, boost the upper middle frequencies voicing
– Reverb, return level control
– 1 x Celestion G12H ”Creamback” Neodym Speaker
– Aircraft aluminium chassis
– Semi-open 15mm finger jointed solid pine cabinet with aircraft
aluminium interface
– Black & Red Tolex
– Black Diamond grill or Black grill gloth
– ”F” handle and massive rubber paws
– 500mm H x 500mm W x 280mm D
– Weight ~18kg
– All point-to-point hand wired and signed by Juha Mäntymaa
– Takuu 10-vuotta (poislukien putket)