Serenellini Folker MW

6370,00 

Tämä Serenellinin rakentama Folker 413 MW on ainutlaatuinen, koska se on toteutettu täyspuurakenteella.  Ehkäpä yksi hienoimmista 3äk harmonikoista ikinä. Sen lämmin sointi antaa musiikkiin upeita sävyjä. Soitin reagoi hyvin ja antaa kokoaan suuremman äänen – myös bassosta.  Soitin on silti erittäin kevyt. Vain 8,7 kg.

Folker on varsin kompakti kooltaan ja puutyö näkyy upeina yksityiskohtina varsinkin rungon kulmissa. Viimeisimmissä malleissa on uusia yksityiskohtia. Mm. rekisterien vaihtajat ovat täyspuiset. Voit vaikuttaa myös muihin yksityiskohtiin tilausvaiheessa. Esim. matalimman soivan äänen voi halutessaan saada alkamaan D:stä.

Soittimessa on erittäin pieni ilmankulutus ja suuri dynamiikka. Käsintehdyt kielet (Artigiana Voci a Mano) tottelevat herkästi ja kestävät kovaakin käsittelyä nurisematta. Sanomattakin on selvää että tämänlaatuinen soitin pitää vireytensä erittäin hyvin myös kovemmassakin käytössä.

Folker toimitetaan hienossa pyörälaukussa tai kantorepussa. Soittimen mukana on sävyyn sopivat pehmeät remmit ja suojakangas. Takuu on kolme vuotta.

Nyt heti varastossa sokerivaahtera, mahonki ja kirsikka.

Soitettu Folkerilla: Pietarin Juri  / played with Folker MW cherry.  Katso tästä Folkeria videolta. Jenna Hiipakka ja Folker Mahogany

Äänet
disk / SB
Äänikerrat
disk / basso
Rekisterit
disk / leuka / bas
Kork.
cm
Paino
kg
Kielten
laatu
41 96 3 (16/8/8) 4 7 0 2 42 8,7  a Mano